Název | Množství a jednotka |
---|---|
hlávkové zelí | 2,5 kg |
kmín | 1/2 lžíce |
sůl | 2 lžíce |
Postup: Cibuli nakrájíme najemno, brambory a párkový salám na kostičky. Na sádle... zobrazit recept
Postup: Fazolové lusky /čerstvé očistíme/ povaříme asi 3 minuty v osolené vodě.... zobrazit recept
Postup: Žloutky šleháme s horkou vodou, přidáme cukr a po troškách mouku s práškem do... zobrazit recept
Postup: Máslo si vytáhneme s dostatečným předstihem, potřebujeme jej změklé. Vejce s... zobrazit recept
Postup: Půl hlávky zelí nakrouháme nebo nakrájíme na proužky, mrkev nastrouháme a... zobrazit recept
Už staří Egypťané si cenili med pro své blahodárné účinky. V tzv. Smithově... zobrazit článek
Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...